Destek Verenler

banner image

Blog nasıl yazılır?

Blog nasıl yazılır aslında belli bir tanımı yok. Çünkü adı üstünde blog yani kişisel kayıtlarınız. Dilediğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Ancak genelde nasıl yazılıyor diye sorarsanız online bir yayın mecrasına dönüştüğü için ilgi alanlarınız üzerinden gitmenizi tavsiye ederiz.

Misal sinemaları çok seviyorsunuz filmleri kaçırıyorsunuz o zaman sinema film eleştirmeni gibi hissedip 1 blok yazar olabilirsiniz. Bu kategoride film ve dizileri eleştirebilirsiniz. Ya da ne bileyim yemek tariflerini vermek ister kendi yaptığınız yemeklerinin tariflerini ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Belli bir kategori seçip onun üzerinden giderseniz başarılı olma ihtimaliniz biraz daha yüksek olur çünkü biraz daha küçük bir mahallede adınızı duyurmaya çalışıyoruz.



Ama kategori seçmek zorunda da değilsiniz. Blogunuza aklınıza ne geldi bugün ne yazmak istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Aslına bakarsanız bunun bir değeri olması gerekiyor çünkü sizi takip etme potansiyeli olan kişiler var. Bu potansiyelindeki kişilere bir şeyler sunmanız lazım ki onlar da sizi beğenip yazılarınız okuyup takip etsin.
Blog nasıl yazılır? Blog nasıl yazılır? Reviewed by Mehemmet on 11:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.