Destek Verenler

banner image

Doğduğun ev kaderindir Emine kimdir?

Oyuncunun gerçek adı Naz Gökten'dir. Doğduğun ev kaderindir Emine ismiyle adından söz ettirmeye başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan dizi bu yan karakterle de akıllara geliyor. Doğduğun ev kaderindir dizisi Emine kimdir? sorusunun yanıtı olan gerçek adını sizinle paylaşmış olduk.



Şimdi de kısaca oyuncumuzun hayatından bahsedelim. Naz Gökten 1990 Ankara doğumlu ve şimdilerde 30 yaşında bir oyuncudur. Aslında çok küçük yaşlardan beri bale eğitimi alıyor. Ankara üniversitesi antropoloji bölümünden mezun olan oyuncumuz Naz Göktan aynı zamanda Ankara üniversitesi iletişim fakültesi halkla ilişkiler bölümünde çift anadal yapmıştır.

Oldukça donanımlı olan Naz Göktan ilk üniversitesi'nin ardından Bilkent üniversitesi tiyatro bölümünden de mezun olmuştur. Hali hazırla da zaten Bilkent üniversitesi tiyatro bölümünde çocuk tiyatrosu eğitmenliği yapıyor. Doğduğun kaderindir dizisini naz'ın ilk dizisi olsa da muhtemelen son dizisi olmayacak. Yan rolde de görsek beğenilen bir oyuncu olacağı bir gerçek.
Doğduğun ev kaderindir Emine kimdir? Doğduğun ev kaderindir Emine kimdir? Reviewed by Mehemmet on 12:19 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.