Destek Verenler

banner image

Kişisel blog nedir?

Kişisel blog, kendi düşüncelerini, ilgi alanlarını, zevklerini, yaşantılarını, paylaşmak istediklerini yazdıkları internet sitesine denir. Kişisel blog nedir sorusunun ilk akla gelen cevabı budur.

Kişi kendi ilgi alanında yazmak istedikleri şeyleri yazar, ziyaretçiler de takip etmek isterlerse edip yazılarını okurlar. Yani kendi özelimi yazıyorum veya kendi ilgi alanım yazıyorum buyurun siz de okuyun demenin diğer adıdır.

Artık günümüzde kişisel blogların yerini kişisel sosyal medyaları almakta. Yani Facebook, Instagram, Twitter gibi platformlarda insanlar kendi ilgi alanlarını ve yazmak istedikleri şeyleri yazıp paylaşırlar ziyaretçiler de takip etmek isterlerse takip edip okurlar bu şekilde etkileşim sağlanır.



Aslında temel olarak içinizi döküp yazdığınız bir tür rahatlama seansıdır bile denilebilir. Hemen hemen her konuda yazılabilir. Kişi duygu ve düşüncelerini yazıya döker ve rahatlar. muhtemelen bu bir ihtiyaçtır çünkü bunun öncesinde bildiğiniz gibi insanlar içlerini dökmek için ya birini bul konuşurlardı ya da günlük adını verdikleri deftere yazarlardı. Birini bulup konuşurlardı diyorum çünkü artık günümüzde karşılıklı muhabbet gitgide azalıyor. Bu nedenle insanlar şarkıyı bu tarz şeyler de buluyor. Tabii avantajlar da yok değil bu sayede çok daha fazla kişiye ulaşabiliyorlar.
Kişisel blog nedir? Kişisel blog nedir? Reviewed by Mehemmet on 10:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.