Destek Verenler

banner image

İnternet hız testi nasıl yapılır?

Birçok cihazımız her an internete bağlı. Akıllı telefon veya bilgisayar hepsinde interneti kullanıyoruz. Ama sadece internet olması yetmiyor. Önemli olan diğer bir konu da internet hızımız. İnternet hızı nasıl öğrenilir? merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.

İnternet hız testi


İnternet hızınızı birkaç şekilde ölçebilirsiniz. Bunun için farklı çözümler mevcut. Hatta internet sağlayıcınızın bile hız testi sesi vardır. Ama manipüle etme ihtimalini düşünerek farklı siteleri tercih edebiliriz. Popüler hız testi sitelerini kullanabilirsiniz.

İnternet hızı testi ne ile yapılır

İnternet hızınızı öğrenmek için en güvenilir web sitesi speedtest.net. Ookla'nın sunduğu bu hizmet en güvenilir kabul ediliyor. Peki speedtest.net ile internet hızı nasıl öğrenilir?



İnternet hızı testi nasıl yapılır


Bilgisayarınızdan hız testi yapmak için speedtest.net adresine girin. Akıllı telefonunuzda test etmek istiyorsanız uygulama indirebilirsiniz. Speed test uygulaması veya internet sitesi üzerinden internet hızınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra veya internet sitesine girdiğinizde "begin test" veya "GO" butonuna tıklayın. Sonrasını program kendisi halledecek. İnternet upload ve download hızınızı ve ping süresini ayrı ayrı görebileceksiniz. Hepsi bu kadar.

En iyi 7 İnternet hız testi siteleri


İnternet hız testi nasıl yapılır? İnternet hız testi nasıl yapılır? Reviewed by Mehemmet on 3:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.