Destek Verenler

banner image

Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları

Hepimiz örgüyü seviyoruz. Ama bazen model seçimi çok kolay olmuyor. Beğendiğimiz bir desenin nasıl yapılacağını çözemiyoruz. Örgü desenlerinin şema ve açıklamaları model seçimi kadar önemlidir.  Hatta belki daha da önemlidir desek yeridir. 

Bu nedenle bu yazımızda desenlere özgü şemaları paylaşmak istedik. Gerçekten rehber niteliğinde bir konu olacağını belirtmek isterim. Birçok şema bulunduğu için mutlaka favorilerinize eklemeyi unutmayın.  Bunlardan sizin için en uygun olanı seçin. En beğendiğiniz modeli seçip güzel bir renk belirleyin ve işe koyulun. Hayalinizdeki modeli uygun iple örmeye başlayın. Hepsi size bağlı. En güzelini siz bilirsiniz. Denemekten çekinmeyin.

Haydi sizler için seçtiğimiz örgü şemaları ve açıklamalarına göz atalım.

Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları


Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (1) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (2) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (3) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (4) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (5) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (6) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (7) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (8) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (9) Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları (10)
Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları Örgü Şal Modelleri için Desen Şemaları Reviewed by Mehemmet on 10:56 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.