Destek Verenler

banner image

Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri

Avustralya bunu çok seviyor. Örgüye yeni başlayanlar için de inanılmaz kolay ve çok sevimli bir desen. Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri desem ne dersiniz. Eminim çok seversiniz. Halat ile de basit yapabilirsiniz. 

Kalın iplik kullanarak veya halat kullanarak evde yapabileceğiniz güzel bir süs eşyası. Üstelik oldukça da kullanışlı. Birçok şey için kullanabilirsiniz. Renk ve desen için öğretici figürler de var.

Şemaya bakarak kolay yapabilirsiniz. Kolay örgü arayanlar için de rehber olacak. Umarım beğeneceksini. Halat etrafında döngüler yaparak hızlıca örmek mümkün. Kullanılacak kit tamamen sizin zevkinize bağlı. Sadece farklı renkte ip kullanmanız yeterli olabilir.

Buna ek olarak hem hediyelik hem de amazonda satmak isteyeceğiniz bir ürün. Sevdiklerinizi sevindirmek hiç bukadar kolay olmamıştı. Ayrıca hayvan figürleri ve aplike desen de yapabilirsiniz. Hayal gücünüze güvenin. Haydi ücretsiz desenlerle işe koyulalım. 

Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri

Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri (1) Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri (2) Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri (3) Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri (4)

Sepetleri nasıl buldunuz? Beğendini mi? Beğendiklerinizi sosyal medyada paylaşmayı unutmayın lütfen. Bize aşağıda yorum bölümünden düşüncelerinizi de yazınız.
Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri Pasta Şeklinde Örgü Sepet Modelleri Reviewed by Mehemmet on 11:03 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.