Destek Verenler

banner image

Tığ İşi Örgü Mayo Modeli

Hepinize merhabalar mutlu knitting ailesi. Bugün yine güzel bir model belirledik. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte mutlaka seveceksiniz. Kendi mayonuzu kendiniz yapmak ister misiniz? Cevabınız evetse Tığ İşi Örgü Mayo Modeli'ne göz atalım. 

Yazın plajlarda boy göstermek ve denize girmek isteyebilirsiniz. İşte bunu kendi mayonuzla yapabilirsiniz. Tek parça mayo şeklinde bir örnek paylaşıyoruz. Paylaşımı yapan örgüsever Ira Ro. Sizlerin beğenisine sunduğu modeline yorum yapmayı ihmal etmeyin. Üstelik modeli nasıl yapacağınıza dair şablon da bulunuyor.

Farklı renk ve desenlerde yapabileceğiniz bir örgü olduğunu unutmayın. Kendinize özgü renkleri kullanmaktan asla çekinmeyin. Hayalinizdeki modeli tasarlamak sadece sizin ellerinizde.  Bunu yapabileceğinizi unutmayın. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sahil sezonu açıldı ve bu tür modellerin paylaşımı arttı. Farklı modellerden ilham alıp kendi mayonuzu yapabilirsiniz. Hatta bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Belki satabilirsiniz bile.

Tığ İşi Örgü Mayo Modeli

Crochet Swimsuit Pattern by Ira Ro (1)
Crochet Swimsuit Pattern by Ira Ro (2)
Crochet Swimsuit Pattern by Ira Ro (3)
Öreceğiniz modelin görselini bize gönderebilirsiniz. Sizin adınıza paylaşabiliriz. Sizce nasıl olmuş. Yorum kısmında bize görüşlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin.
Tığ İşi Örgü Mayo Modeli Tığ İşi Örgü Mayo Modeli Reviewed by Mehemmet on 12:26 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.