Destek Verenler

banner image

Örgü Banyo Lifi - Bulaşık Bezi modeli (pembe-lila-beyaz)

Örgü severler için yine güzel ve kullanışlı bir desen seçtik. Seçtiğimiz desen üzerinde tabiki değişiklik yapabilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüze bağlı. Bu defa güzel bir x belirledik. Umarım beğeneceksiniz.

Hepimizin evlerinde severek kullanacağı bir örgü deseni oldu. İster banyo lifi olarak kullanın isterseniz de Renkler oldukça hoş. mutfakta bulaşık bezi olarak kullanın. Hatta bebekler için bile kullanılabilir.  Renk seçimleri gayet hoş. Pembe, lila ve beyaz karışımı yaptık. Birbirine uygun farklı renk ve tonlarını da seçebilirsiniz. Oldukça düz bir örgü deseni olmuş. Siz farklı bir desen de belirleyebilirsiniz. 

Kendi zevklerinize güvenin. Ücretsiz ve oldukça kolay bir desendir. Yeni başlayanlar için çok uygun. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Epey de hızlı örebilirsiniz. Haydi kolay gelsin örgü severler.

Örgü Banyo Lifi Bulaşık Bezi Modeli

Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (1) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (2) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (3) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (4) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (5) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (6) Örgü Banyo Kesesi Mutlak lifi modeli (7)

Modelimizi nasıl buldunuz? Beğendiniz mi? Eleştiri ve yorumlarınızı bize yorum bölümünden yazın. Beğendiğiniz resimleri pinterest gibi sosyal ağlarda paylaşmayı ihmal etmeyin. Mutlu örgüyle kalın.
Örgü Banyo Lifi - Bulaşık Bezi modeli (pembe-lila-beyaz) Örgü Banyo Lifi - Bulaşık Bezi modeli (pembe-lila-beyaz) Reviewed by Mehemmet on 10:58 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.