Destek Verenler

banner image

Örgü Tanga Bikini Modelleri

Yaz ayları geldi. Deniz, kum ve güneş. Tüm tatil planlarınızı yapmanın vakti de geldi. Peki ya bikininiz hazır mı? Plajda nasıl bir seçim istersiniz? Örgü severler için harika bir seçenek var X. Sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel desenlere göz atın. Bu yaz mayonuzu kendiniz yapın. Tığ işi mikro tanga bikini modeli bile var.

Tam olarak bedeninize uygun bir desen belirleyin. Ve ardından hemen işe koyulun. Tabiki tüm kontrol sizde. Mutlaka kendinize özgü eklentiler yapmaktan çekinmeyin. Renkleri kendinize göre belirleyebilirsiniz. Beyaz tığ işi tanga bikini deseni veya siyah tığ işi tanga bikini. Dilediğiniz renk ve desende yapabilirsiniz. Denemekten vazgeçmeyin. 

Örgü Tanga Bikini Modelleri

Örgü tanga bikini modelleri (1) Örgü tanga bikini modelleri (2) Örgü tanga bikini modelleri (3) Örgü tanga bikini modelleri (4) Örgü tanga bikini modelleri (5) Örgü tanga bikini modelleri (6) Örgü tanga bikini modelleri (7)

Bir tığ işi tanga bikini deseni nasıl yapılır?

Yapabileceğiniz birçok ücretsiz desen var. Kesinlikle çok beğeneceğiniz desenler sizleri bekliyor. Umarım beğeneceksiniz. Örgü bikini aslında çok kolay. Yeni başlayanlar için tığ işi bikini desenini yapmak gerçekten iyi seçim. Çünkü ebat olarak çok büyük değiller. Bu da sizin kolay bitirmeniz anlamına geliyor. Ayrıntılara çok daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ayrıntılar biraz önemli olabilir. Çünkü tığ işi tanga bikini yapacaksınız. Biraz dikkat fena olmaz. :) Bunun için bir video da bırakıyorum. İnceleyebilir ve hemen pratik yapmaya başlayabilirsiniz.

Modelleri nasıl buldunuz? Beğendiniz mi? Bize fikir ve eleştirileriniz aşağıdan yorum kısmında yazınız. Yaptığınız bir model varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. Sizin için ilham veren bir model varsa lütfen sosyal medyanızda paylaşın. Mutlu olun örgü severler.
Örgü Tanga Bikini Modelleri Örgü Tanga Bikini Modelleri Reviewed by Mehemmet on 10:59 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.