Destek Verenler

banner image

Keçeden mantar şeklinde iğne yastığı

Yeni bir kendin yap konusuyla birlikteyiz. Evinizde birçok şeyi kolayca kendiniz yapabilirsiniz. İğne yastığı da bunlardan birisidir. Oldukça kolay bir şekilde iğne yastığı yapmak mümkün. Bu konumuzda keçeden mantar şeklinde iğne yastığı yaptık. İhtiyacınız olan şeyler: sadece biraz beyaz ve kırmızı keçe. Biraz da iplik.

Dikiş ve örgü severlerin çok kullanacağı bir ürün. İğneleri bir arada tutmaya yarayan iğne yastığı. Basit bir şekilde yapabileceğiniz bu şey güzel bir hediye olabilir.  Mantardan farklı bir tasarım da kullanabilirsiniz. Biz şirinler'in evi olan mantar ev şeklinde yaptık. Aynı zamanda çocuklar için güzel bir oyuncak da olabilir. Hatta eviniz için dekoratif bir malzeme. Kullanım alanını siz seçin. Hayal gücünüzden faydalanarak güzel bir şekilde kullanabilirsiniz.

mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (1) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (3) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (4) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (5) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (6) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (7) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (8) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (9) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (10) mantar şeklinde iğne yastığı modelleri (2)

Keçe dayanıklı bir malzemedir. Kolay parçalanmaz ve dikimi kolaydır. Bu nedenle keçe kullanarak yapıyoruz. Siz de bu fikirden faydalanarak güzel bir şeyler yapabilirsiniz. Eminim başarılı olacaksınız. Yaptığınız şeyleri bize gönderebilirsiniz. Nasıl yaptığınızı anlatarak gönderirseniz sizin adınıza paylaşabiliriz. Hepinize kolay gelsin.
Keçeden mantar şeklinde iğne yastığı Keçeden mantar şeklinde iğne yastığı Reviewed by Mehemmet on 1:18 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.