Destek Verenler

banner image

Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor/Lila Renk)

Uzun hırka örmek isteyenler için güzel bir örnek. Oldukça kolay yapabileceğiniz örgü modeli paylaşıyoruz. Mor renk seçilmiş. Farklı renk ve tonlarda seçimlerinizi yapabilirsiniz. Uzun örgü ajur hırka modeli sayfamızda.

Özellikle Bahar ayları için güzel bir seçim. Uzun hırka örmeye karar verenlere harika fikir. Hayal gücünüzü kullanarak daha farklı model yapabilirsiniz. Denemekten asla çekinmeyin ve vazgeçmeyin. Farklı renk ve modelde daha güzel bir şey çıkarabilirsiniz. Bunu sadece fikir olması açısından paylaştık.

Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (1) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (2) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (3) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (4) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (5) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (6) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (7) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor Renk) (8)

Bu örgüde yuvarlak örgü iğneleri kullanılmış. Modelin şablonu da resimler arasında bulunuyor. Yaklaşık gereken iplik miktarı 450 gram.
Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor/Lila Renk) Uzun Ajur Örgü Hırka Modeli (Mor/Lila Renk) Reviewed by Mehemmet on 2:08 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.