Destek Verenler

banner image

Çok Renkli Yamalardan Yapılmış Tutacak Desenleri

Farklı desende kumaşlar bir araya getirilerek patchwork oluşturuluyor. Yani patchwork bu anlama geliyor. Ziyan edilecek parça kumaşlardan yapılabilir. parça kumaşları ne yapacağınızı düşünüyorsanız mutlaka denemelisiniz. Bu yazımızda patchwork tutacaklar ve beğeneceğiniz birkaç desen paylaşacağız.

Çok renkli yamalardan yapılmış patchworkler kullanışlı olabiliyor. Özellikle nene desenleri olarak bilinebilir. Çünkü eskiler çok daha fazla kullanıyordu. Bu şekilde hiçbir kumaşı ziyan etmiyorlardı. 

Renkli yamalardan yapılmış tutacak türleri


Kare tutacak: en popüler tutacak olarak önerilebilir. 8 kare parça olarak dikebilirsiniz.

Fırın eldiven türü tutacaklar: diğer bir yaygın kullanımı da fırın eldiveni şeklinde. Nasıl yapacağınız konusunda birkaç öneri verebiliriz. Öncelikle parçalardan bir bez dikebilirsiniz. Sonra bir kartondan şablon yaparak istenen modeli kesebilirsiniz. 

Kalp şeklinde tutacaklar: romantik bir şeyler yapmak isteyenler için çok sevimlidir. Ayrıca güzel bir hediye de olabilir. 

Kapitone tekniği kullanılan tutacaklar: Bu tutacaklar tek bir kumaş parçasından yapılır. Ama hacimli bir dikiş ile süslenir. Bu Amerikan patchwork olarak adlandırılır.

Parça Yama Tutacak Desenleri

Parça kumaş tutacak modelleri (1) Parça kumaş tutacak modelleri (2) Parça kumaş tutacak modelleri (3) Parça kumaş tutacak modelleri (4) Parça kumaş tutacak modelleri (5) Parça kumaş tutacak modelleri (6) Parça kumaş tutacak modelleri (7) Parça kumaş tutacak modelleri (8) Parça kumaş tutacak modelleri (9) Parça kumaş tutacak modelleri (10) Parça kumaş tutacak modelleri (11) Parça kumaş tutacak modelleri (12) Parça kumaş tutacak modelleri (13)

Tüm bu modelleri yaparken zevkinizi ön plana çıkarın. Denemekten çekinmeyin. Bu sayede en güzel modeli yakalayabilirsiniz. Hem parça kumaşlarınızı da değerlendirmiş olursunuz. Kolay ve eğlenceli bir ürün çıkarabilirsiniz. Çeşitli süslemelerle hoş bir tutacak modeli yapabilirsiniz.
Çok Renkli Yamalardan Yapılmış Tutacak Desenleri Çok Renkli Yamalardan Yapılmış Tutacak Desenleri Reviewed by Mehemmet on 10:48 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.