Destek Verenler

banner image

En Çok İzlenen ve En İyi Dövüş Filmleri Listesi

Dövüş filmleri birçok sinema sever'in ilgisini çekiyor. Birçok film kategorisi arasından tarzıyla sıyrılıyor. Filmlerde kavga sahneleri önemlidir. Sesler ve kullanılan efektler gerçekten çok fazla uzaklaşamaz. Uzaklaştığında adı bilim kurgu veya fantastik olur. Sizlere yeni ve eski, en çok izlenen ve en iyi dövüş filmlerini listeledik.

Dövüş filmleri aksiyon ve heyecan doludur. Adrenalin üst seviyededir. Bazen Uzakdoğu dövüş filmleri çok ilgi çekici olabiliyor. Nefes kesen anlar izleyici heyecanlandırır. Bu tarz filmlerle günün stresini atabilirsiniz. Dövüş filmleri belli bir motivasyon da sağlar. Kahramanımız önce yenilir sonra küllerinden yeniden doğar. Üst düzey bir motivasyonla hazırlığını yapar ve finalde adrenalin coşar. Geçmişten günümüze en iyi dövüş filmleri listemizde. Dövüş filmleri meraklısı iseniz mutlaka listemizdekileri izlemiş olmalısınız.



En iyi dövüş filmleri listesi

1.) Fight Club
2.) Warrior
3.) Rocky
4.) Cinderella Man
5.) Ip Man
6.) Raging Bull
7.) Seven Samurai
8.) Dangal
9.) Yojimbo
10.) Million Dollar Baby

En Çok İzlenen ve En İyi Dövüş Filmleri Listesi En Çok İzlenen ve En İyi Dövüş Filmleri Listesi Reviewed by Mehemmet on 1:45 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.